Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HISTÓRIAANTIK KÖNYVESHÁZ KIADÓ

2017.01.09

Régi könyvek elérhetősége után kutakodva találtam erre a webáruházra: http://www.polihisztorkonyv.hu/?t=kiado

Az eddig megjelent reprint kötetek listája 1332 könyvet tartalmaz, mely a fenti linken érhető el.

ABC sorrendbe szedve pedig itt:

https://drive.google.com/file/d/0B8NMctPE7KU7aC1tTVZoamlMT1E/view

HISTÓRIAANTIK KÖNYVESHÁZ KIADÓ

Könyvkiadónk célul tûzte ki, hogy a történelem, régészet, néprajz mûvészettörténet tudományágaiban színvonalas szakkönyvek kiadását segíti elõ. 2009-ben indítottuk útjára reprintsorozatunkat, melyben ritka, könyvtárakban is nehezen fellelhetõ szakkönyvek kiadását tûztük ki célul.

A hatályos szerzõjogi törvények szerint arról a könyvrõl készíthetõ szabadon reprint változat, melynek szerzõje, több szerzõ esetén az összes szerzõje legalább 70 éve elhunyt. (Pl. 2013-ben az 1942-ben vagy az elõtt meghalt szerzõk mûvei) A kiadói profilból és könyvtári partnereink gyûjtõköre okán elsõsorban jogi, orvosi, történeti, régészeti, néprajzi, mûvészeti, irodalomtörténeti és egyéb mûvelõdéstörténeti kiadványok elkészítését tudjuk vállalni.

Honlapunk folyamatosan bõvülõ reprint könyv katalógusa, évek kitartó munkájával sem érthetné el a teljességet hiszen a 18-19 században és a 20 század elején több tízezer könyv jelent meg, melyrõl ma már szabadon készíthetõ hasonmás kiadás.

Az alábbi két nagy könyvtári katalógusban megtalálható nem jogvédett könyvekrõl 99%-os valószínûséggel tud kiadónk reprintet készíteni:

Magyar Országos Levéltár Szakkönyvtára:
http://www.e-archivum.hu:8080/molk/opac

ELTE Egyetemi Könyvtár
https://edit.elte.hu/ulibca/

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.